Пастьоризатор с патентована технология за частична хомогенизация - Pastomaster 60 XPL-P

10/02/2019

  • Нова версия на познатия Pastomaster 60
  • Доза: мин. 15 лт, макс. 60 лт
  • Време на процеса по пастьоризация: 90 минути: до + 90 градуса и после до + 4 градуса Целзий.
  • Патентована технология с двоен съд и помпа позволяваща частична хомогенизация на базата за сладолед -
  • позволяваща по-фино разбиване на маслените глобули в сравнение с машини на конкурентни фирми.
  • Ел. връзка: 380 Волта, 3 фази, земя, неутрална, Инс. мощност: 7кВ, водно охлаждане;
  • https://www.carpigiani.com/en/binary_files/prodotti/Pastomaster_XPL_P_01_2019_EN_6_TR_LR_45407.pdf

СПЕЦИАЛНА ЦЕНА 2019 година: 12.200 евро с включена доставка до София.

ЗА повече информация: +359886438808