За нас

От силоза... до готовия продукт!

Наша цел е да доставим всяка необходима съставна част от веригата силоз - краен продукт, независимо дали е цялостна концепция, или отделна машина, независимо дали е малък, среден или голям производител, като същевременно с това намерим най-доброто индивидуално решение за всеки клиент!

За нас е важно да осигурим доверие у нашите клиенти, че са избрали най-доброто за тeхните нужди, не само по време на договарянето, но и по време на следпродажбения период и жизнения цикъл на оборудването!

Надяваме се в наше лице да срещнете надежден и лоялен стратегически партньор!

Услуги за бизнеса с хлебопроизводство, сладкарство и сладолед

I. Доставя решения за хлебопроизводителите и сладкарите в България, като партнира с редицa известни  и доказани Европейски доставчици на оборудване:

  • SPIROMATIC (Белгия) - силози, дозиране, транспорт на суровини;
  • VMI (Франция) - всякакъв вид тестомесачки и агрегати за всякакъв вид продукти;
  • KAAK GROUP - (Benier/Холандия/, DrieM/Холандия/, MCS/Италия/, Daub/Германия/, Multiparts/Холандия/, KaaK Bakeware/Холандия/) - цялостни решения за заводски(свободно изпечен) хляб, тостерен хляб и специални хлябове;
  • RONDO (Швейцария-Италия) - богата гама от машини  за обработка на бутер/многолистно тесто и оформяне на крайните продукти, специални хлябове и всякакъв вид закуски.
  • Konig (Австрия) - оборудване за производство на всякакъв вид малограмажни тестени изделия (земели, багети, корншпиц, хамбургер питки, и др.), ротационни пещи и др специализирани машини.
  • Anneliese (Германия) - всякакъв вид тави и форми за хляб/тестени изделия/изделия от бутер тесто, колички за ротационни пещи.
  • Carpigiani (Италия) - машини за крем сладолед, машини за твърд/занаятчийски/ сладолед, пастьоризатори, съдове за зреене, шокови фризери, машини за бита сметана, пасатори и хомогенизатори за смеси и др.
  • IFI (Италия) - всякакъв вид дисплеи (витрини) за сладолед и сладкарски произведения, изграждане на цялостни концепции за завeдения, барове, сладоледени салони и др.
  • Best For (Италия) - всякакъв вид конвектомати /газ и ток/ (за 3,4,6,8,10,12,16 и повече тави) и гама от ротационни, пицарски и ресторантьорски пещи, малки пруфери и др.
  • Krumbein.rationell (Германия) - специализирани машини за разрязване на сандвич хлебчета, рязане на платки от блатове за торти, депозитори за сладки, други специални машини.

II. Снабдява с резервни части (включително препоръки за резервни части на склад) клиентите закупили или притежаващи оборудване от гореизброените доставчици.

III. Предлага оторизиран сервиз на своите клиенти от екип от обучени инженер-техници, гаранционно и извънгаранционно обслужване на закупената или притежаваната техника!

Галерия